Pronájem bytu 2+kk /+ terasa, Praha 9, Horní Počernice

Cena: 17 900 Kč/měsíc
Informace k ceně: + poplatky 3900,-Kč
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Praha 14
Lokalita: Praha 20
PENB: G
Aktualizace: 09.05.2024 13:39
Číslo zakázky: 6500000
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 132 m2
Počet pater: 1
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Parkoviště: ano
Útulný a moderní byt dispozice 2+kk, s vlastní terasou 13m2, nachází se v klidné části obce Horní Počernice, pouhých 20 minut jízdy od centra Prahy a nedaleko stanice metra Černý most. Při vstupu do bytu se ocitnete v prostorné obývací místnosti spojené s kuchyňským koutem, který je vybavený skl. deskou, digestoří a el. troubou. Z obývacího pokoje se můžete dostat na krásnou vlastní terasu o rozloze 13 m2, ideální pro posezení venku. Dále vstup do samostatné ložnice, koupelny se sprchovým koutem, toaletou a místem na pračku.
Bytová jednotka je součástí rodinného domu, s navázaným vlastním vstupem z ulice, přes svojí terasu, nabízí tak kvalitní a klidné bydlení. Je po kompletní rekonstrukci, plastová okna, plovoucí podlahy, dům je zateplený.
Tento byt je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné a moderní bydlení v blízkosti centra Prahy. Nájemce může využívat veškeré občanské vybavenosti v okolí, včetně restaurací, obchodů a zastávky MHD. Díky výhodné poloze v blízkosti cyklostezek se může nový nájemce těšit na sportovní a rekreační aktivity v okolí. Majitelé preferují 1-2 osoby, bez domácích zvířat. Prohlídka je možná kdykoliv po předchozí domluvě s makléřem.
Realitní makléř:

Jan Bahorec
tel: 775365366

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 93 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop