Prodej činžovního domu s 3 bytovými jednotkami, užitná plocha 315 m2, zahrada 437 m2, - Praha - Horní Počernice

Cena: 22 890 000 Kč
Financování:na hypotéku za 98 587 Kč měsíčně
Druh: nájemní domy
Typ: prodej
Okres: Praha 14
Lokalita: Praha 20
Ulice: Březovická
PENB: D 124 kWh/m2/rok
Aktualizace: 12.06.2024 19:44
Číslo zakázky: 6540940
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 185 m2
Obytná plocha: 370 m2
Výměra pozemku: 752 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Hledáte skvělou investiční příležitost, která Vám bude měsíčně generovat vysoký zisk? To vše splňuje tento dům s 3 bytovými jednotkami, který bych Vám ráda představila. Dům s rozlohou 315 m2 a přiléhajícím pozemkem 437 m2, mimo již zmíněných 3 bytových jednotek nabízí i plně zařízený domek pro hosty o velikosti 31 m2. Domek lze rovněž pronajmout jako další jednotku. Díky své poloze, a dispozici se dům skvělé hodí i například pro sídlo firmy, školku, či zájmové centrum......... V blízkosti nemovitosti se nachází sídliště.
Bytový dům má 2 separátní vchody. První vede z čela domu do bytové jednotky v prvním patře. Tento prostorný byt o velikosti 137 m2,, včetně balkonu, je řešený jako 4+1, najdete zde 2 koupelny a samostatné WC.. Všechny pokoje v bytě jsou neprůchozí, vstupuje se do nich z prostorné chodby, tudíž lze využívat například jako kanceláře.
Vchody do dvou bytových jednotek, které se nacházejí v přízemí budovy jsou skrz prostornou společnou zimní zahradu. Obě jednotky jsou o dispozici 2 + 1. Dům má rovněž 2 sklepy, jeden je využíván jako technická místnost a druhý lze využít dle vlastního uvážení. Prostorná zimní zahrada skýtá pohled do udržované zahrady. Před domem je velký dlážděný dvůr, který lze využít jako parkoviště. Parkovat lze i před domem v ulici.
Všechny bytové jednotky včetně domku pro hosty, jsou plně vybaveny exkluzivním nábytkem vyrobeným na míru. Plně vybavené jsou i kuchyně a spíže, náležící k jednotlivým bytům.
Vytápění zajišťuje plynový kotel. Nemovitost je připojena na kanalizaci, městský vodovod a disponuje i vlastní studnou. Konstrukce domu je cihlová, zaizolována polystyrenem o tloušťce 10 cm.
Nemovitost se nachází ve velmi žádané lokalitě Praha - Horní Počernice, pouhých 2,5 km od metra Černý Most. V okolí je veškerá občanská vybavenost. . Stanice autobusu je vzdálena pouhé 3 minuty chůze od nemovitosti a na metro Černý most Vás doveze autobus za pouhých 6 minut.
Dalším spojem je vlak, kterým se během několika minut dostanete do centra Prahy na Masarykovo nádraží. Obchodní centrum Černý most je vzdálené cca 5 minut od nemovitosti, nabízí skvělé nákupy i kulturní vyžití. V blízkosti je i golfové hřiště. Aktuálně jsou všechny byty pronajaté s vysokým měsíčním nájmem.
Neváhejte a přijďte se o jedinečnosti této nemovitosti přesvědčit na vlastní oči.
Pro bližší informace mě prosím kontaktujte, těším se na Vás na prohlídce.
CENA K JEDNÁNÍ - více informací u makléře.
Realitní makléř:

Olga Kupcová
tel: 420 736 620 013

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 99 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop